Om programmet

Ofte stilte spørsmål

English

Kontakt

Våre instruktører

Barne- og ungdomsprogrammet ved Frontline Academy har som hovedmål å etablere en forståelse for grunnprinsippene og kjerneverdiene i Brasiliansk Jiu Jitsu hos elevene, samt å bygge opp de fysiske og mentale egenskapene som kreves i idretten.

Barn (5-9 år)

Barnepartiet ved Frontline Academy gir elevene en oversikt over begynner- og grunnleggende teknikker, samt viktige fysiske egenskaper som koordinasjon, balanse, utholdenhet og smidighet. Treningene er pedagogisk oppbygget, med fokus på læring gjennom interaktive leker og øvelser, i et sikkert miljø.

 

Treningstider:

Mandag og onsdag fra 16:30 til 17:30.

Programmet er delt i tre aldersgrupper:

 

Barn (3-5 år)

Treningene for de minste er pedagogisk oppbygget, med læring av grunnlegende bevegelser gjennom interaktive leker. Her er det mye fokus på sikkerhet, sosialisering og mestring. Målet er at barna skal lære relevante fysiske egenskaper og teknikker, og ikke minst knytte brasiliansk jiu-jitsu og trening til glede!

 

Treningstider:

Lørdag kl 14:00 - 15:00.

Ungdom (10-16 år)

På ungdomspartiet settes det større fokus på tekniske ferdigheter og utvikling av disse gjennom sparring. Her går elevene gjennom alle posisjoner og situasjoner i BJJ, og får en grundig gjennomgang av begynner- og grunnteknikker. Elevene introduseres også til mer avanserte teknikker, og det blir lagt mer vekt på utvikling av styrke og utholdenhet.

Treningstider:

Tirsdag og torsdag fra 16:30 til 17:30. Lørdag 15:30 til 16:30

Vi tar imot nye elever gjennom hele semesteret, klikk her for gratis prøveuke

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png