Brasiliansk Jiu-jitsu nybegynner for voksne

Brasiliansk Jiu Jitsu

Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)

 

BJJ er en sikker, men utrolig effektiv kampsportstil som fokuserer på bakkekamp. Den involverer ikke slag og spark, men gir deg evnen til å reagere på- og nøytralisere en motstander i realistiske situasjoner. Noe som går igjen i selvforsvarssituasjoner er at slåsskamper ender opp på bakken. BJJ tilbyr utallige muligheter for å takle dette, samt hvordan komme/unngå å komme dit. Noe som er ganske unikt med BJJ er at sporten er under stadig utvikling etter hvert som utøvere og instruktører finner nye problem og løsninger. En annen grunn til BJJs popularitet i dag ligger i at det er en sport hvor størrelse, styrke eller hurtighet har ikke har like mye å si som i andre kampsporter. Her er det teknikk som gjelder. 

Du er noen få, enkle steg unna din gratis prøveuke:

 

  • Fyll ut skjema 

  • Du kan nå booke først klassen din. 

  •  Fullfør registreringen av profilen din.

  • Du kan nå booke så mange timer du vil i løpet av prøveuken din.

Vi har begrenset kapasitet på flere av timene våre, så husk å reservér plass i god tid.

 

 

Den enkleste måten å gjøre dette på er gjennom vår medlems-app, der du i tilleg vil få tilgang til spesialtilbud og kampanjer: 

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png

Din første trening

 

Alt du trenger å ta med deg, er en drikkeflaske. Under prøveuken får du låne drakt av oss.

En typisk trening på nybegyunnernivå består av grundig oppvarming, etterfulgt av fremvisning og drilling av ukens teknikker.

Vi har løpende opptak av nye medlemmer hele året, så du trenger ikke bekymre deg for at mange har rukket å bli mye bedre enn deg.

Kropp og sinn

 

Det stilles ingen fysiske krav for å begynne med BJJ, her kan du komme direkte fra 10 år på en kontorstol. Du vil nesten umiddelbart merke positive forandringer i hele kroppen i form av utholdenhet og kjernemuskulatur.

 

Om du ikke har vært idrettsaktiv tidligere, vil du også bli gledelig overrasket over sammenhengen mellom fysisk fostring og sinnstilstand.  

Progresjon

 

Når du har trent noen måneder vil du for alvor begynne å merke forskjell i fysisk form mestring av teknikker og forståelse av konsepet. Du er nå klar for å delta på viderekommenklasser.

 

Dette er også tidspunktet der mange velger å prøve ut hva de har lært i sin første konkurranse. Konkurranser i BJJ er inndelt i klasser basert på grad, alder og vekt.

.

logo.png