Mixed Martial Arts / MMA hos Frontline i Bergen

 

MMA oppsto som et resultat av en turnering kalt UFC som skulle finne ut hvilke kampsporter som var de mest effektive ved å sette de opp mot hverandre. Siden den gang har MMA utviklet seg til å bli en egen sport, der de mest effektive elementene fra brasiliansk jiu-jItsu, muay thai, bryting og boksing blir satt sammen på ulike måter som passer for den enkelte utøver. I dag er MMA en ren sport, med klare regler og enorm internasjonal popularitet som fortsetter å vokse i rekordfart. Her på Frontline i Bergen tilbyr vi nybegynnere å prøve ut denne spennende nyheten.

Mixed Martial Arts / MMA

Hvordan foregår treningene?

 

Timene er lagt opp slik at alle vil få utbytte, uavhengig om du er nybegynner eller har litt erfaring. På Frontline har vi også funksjonell cross training og egne klasser for brasiliansk jiu-jitsu og muay thai etterhvert som du får en følelse for hva du trenger, og har mest lyst til å fokusere på.

Til tross for at MMA kan virke litt brutalt første gangen man ser på en turnering, er det svært få skader. Dette er noe vi tar ekstra seriøst her i Bergen. Sammen med våre dyktige og erfarne instruktører sørger vi for at alle regler blir fulgt, og at alle bruker riktig beskyttelsesutstyr.

Velkommen til oss!

 

Her på Frontline Academy ønsker vi at alle våre medlemmer skal nå sine mål, uavhengig om det er å komme i form, bli med i et sosialt miljø eller å reise verden rundt og vinne turneringer. Hva du vil, og hvordan du oppnår det er opp til deg; men vi har mulighet til å hjelpe deg med hvert steg på veien dit.

logo.png