Om programmet

Ofte stilte spørsmål

English

Kontakt

Våre instruktører

Show More
OFTE STILTE SPØRSMÅL

- Hvor mye koster det for barne- og ungdomsprogrammene?

Prisene starter fra 299 kr i måneden for barn under 5 år, og fra 449 for barn over 5 år.

- Har dere familierabatt?

Familier med flere enn ett barn som er interessert i medlemskap hos Frontline Academy kan nevne dette ved signering for mer informasjon.

- Finnes det trening for aldersgruppen 16-18 år?

For øyeblikket er barne- og ungdomsprogrammet kun delt i to grupper (5-9 år og 10-16år). Disse er derimot ikke absolutte, Noen elever vil for eksempel fortsette i 5-9 års-gruppen til de er 10-11 år. Dette kommer an på hva eleven selv er komfortabel med, og hva han/hun ønsker å oppnå med treningen. Noen elever vil med andre ord lett takle overgangen fra ungdomspartiet (10-16 år) til voksentreningen når de er 15-16 år, mens andre av forskjellige grunner vil ønske å fortsette på ungdomspartiet til de blir litt eldre. Hvis du er usikker på hvilken gruppe du ønsker å begynne/fortsette i kan du snakke med instruktøren og/eller komme og prøve deg på forskjellige treninger. Frontline Academy har stor fokus på å skape et inkluderende og åpent miljø, så du vil bli godt tatt imot uansett hvilken trening du bestemmer deg for å prøve.

- Hva skal jeg ha på meg ved første trening?

Av sikkerhetsmessige årsaker ber vi deg ta på treningsklær uten metall og skarpe kanter som for eksempel glidelås og knapper. Smykker og piercing må tas ut, eller dekkes med tape. Ta gjerne med en vannflaske.

- Når kan jeg melde meg på trening?

Vi tar imot nye elever gjennom hele semesteret. Treningen foregår uansett i grupper med ulikt erfaringsnivå og ulik alder, og treningen er bygget opp slik at de med mindre erfaring får mulighet til å lære av de som har trent lengre.

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png