Om programmet

Ofte stilte spørsmål

English

Kontakt

Våre instruktører

Show More
OM PROGRAMMET
Brasiliansk jiu jitsu (BJJ) er, sammen med bryting og judo, en stilart innen grappling-familien hvor kampen for det meste foregår på bakken. Utøveren bruker teknikker basert på grep, timing og vektplassering for å kontrollere motstanderen. Treningsformen er både mentalt og fysisk utfordrende og krever selvdisiplin, koordinasjon og smidighet. Fravær av slag og spark gjør at stilarten er en av få kampsporter hvor man selv på trening får prøvd seg i realistiske settinger.

Bli inspirert

Frontline Academys program for barn og ungdom har som mål å bruke BJJ som et verktøy for fysisk fremgang, sosialisering og mestring. Våre instruktører har lang erfaring innen kampsport, samt utdanning og erfaring innen idrett og trening av barn. Treningene er pedagogisk oppbygget med stort fokus på sikkerhet.

Fysisk og mental utvikling

Teknikkene i BJJ er basert på vektplassering, timing og taktikk. Bevissthet over egen og motstanderens plassering står sentralt, noe som krever konsentrasjon fra elevens side. Treningen er fysisk utfordrende og øker elevens styrke, utholdenhet, balanse og koordinasjon. Videre er selvdisiplin og evne til å jobbe under press essensielt i BJJ

Sosialt miljø

Selv om BJJ er en individuell sport setter vi stor fokus på samarbeid og sosialisering. På trening vil elevene komme i kontakt med barn og unge fra forskjellige aldersgrupper og bakgrunn. Vi legger stor vekt på at elevene lærer å respektere medelever, instruktører og ikke minst seg selv. Dette er en av kjerneverdiene i BJJ, og en del av det som skaper et godt og inklusivt miljø ved Frontline Academy.

 

Sikkerhet

I alle former for fysisk aktivitet bør sikkerhet og skadeforebygging stå sentralt. Frontline Academys treningsmetoder er bygget opp med tanke på å maksimere de fysiske fordelene og minimere risiko for skade. To trenere og tilrettelagte fasiliteter gir optimal oversikt over alle elever under treningsøkten. Samtidig vil korrekt treningsform styrke kroppen og forebygge skade på muskler og ledd både på trening og i hverdagen.

logo.png