Yoga for bedrifter

Lykkelige ansatte, økt produktivitet

 

Uansett størrelse på bedriften din, så vil det gi en rekke fordeler å innføre yoga som del av velferd og HMS. Mindre sykefravær, økt produktivitet og lykkeligere ansatte er noe alle er tjent med.

6 gode grunner til å innføre yoga for ansatte:

 

Økt energi, mindre tretthet

Yoga strekker ledd og muskler, og øker blodsirkulasjonen. Dette er verdifullt for ansatte som er stillesittende over mange timer.

 

Lettelse for fysiske plager

Hodepine, senebetennesle (musearm), stive ledd, nakke og skuldre er alle faktorer som går utover produktiviteten og trivselen til en ansatt. Yoga letter på symptomene, selv for kroniske plager.

 

Stresslindring

Utover det fysiske, er stress et stort problem på alle nivå i arbeidslivet. Og stress fører med seg økt risiko for fysiske plager og sykdommer.

 

Bedre konsentrasjon og fokus

De meditative kvalitetene til yoga gjør at du gjennom bevegelser og pusteteknikker klarer å få orden i alt støyet som kan samle seg i hodet i løpet av en travel arbeidsuke. Du blir oppvakt og fokusert. Perfekt for å rense hodet rundt lønsjtider for å yte bedre resten av dagen.

 

Hjelper kreativiteten

Når hodet slapper av, åpner det for de frie tankene og assosiasjonene. Forlat alt stresset på innsiden av boksen, rens bevisstheten og beveg deg fritt på utsiden.

 

Bli mer positiv og moralsk

Moralen vår henger ofte sammen med hvor godt vi har det. Er du i en tilstand der kreativiteten kan flyte fritt, du er energisk og full av overskudd, så vil du også bli en mer positiv person, og det er gull verdt for samarbeid og grupper.

Hva vi kan tilby

 

Holder dere til i sentrum, står våre lokaler i Nygårdsgaten 94 tilgjengelig på dagtid, men vi kan også sende en instruktør til dere. Ønsker dere å kombinere yoga med noen av de andre tilbudene på Frontline, har vi også gode rabatter. Vi kan også skreddersy workshops om det skulle passe bedre med et enevt eller en team building. Ta kontakt, så finner vi ut hva som passer best for deg!

  • 12 måneders medlemskap 575 kr per måned (485 kr student)

  • 6 måneders medlemskap 650 kr per måned (560 kr student)

  • 3 måneders medlemskap 760 kr per måned (670 kr student)

  • Introtilbud 1 måned 540 kr 

  • Klippekort 10 klipp 1300 kr (130 kr per time)

  • Klippekort 20 klipp 2200 kr (110 kr per time)

  • Drop-in 165 kr

  • Tematimer 275 kr (medlem) 385 kr (ikke medlem). Ønsker du å delta på alle tematimene dette semesteret (5 stk) betaler du kun 1100 kr totalt (1540 om du ikke er medlem).

Arrangement

Hver måned har vi tematime, workshop eller besøk av eksterne instruktører. Klikk på knappen under og ta en titt på arrangementskalenderen vår på Facebook: 

Om instruktørene

Beate Lid Skodje
startet med regelmessig yogapraksis i 2014 etter å ha blitt motivert av å kjenne hvor godt yoga var for kroppen. Beate har tatt sin yogalærerutdannelse (200 timer) i Goa, India med fokus på yogastilene Ashtanga, Vinyasa flow og Hatha. I tillegg har Beate en 100-timers yogalærerutdanning fra Just Breathe Movement i Bergen. Beate har fokus på å bruke yoga som et verktøy for å finne ro i egen kropp, og på at yoga kan være en velfortjent pause fra våre ellers travle liv.

Yngve Elde

Det jeg elsker med Yoga er blandingen av den roen man får i hele kroppen i tillegg til å få tøyd, styrket og balansert hele kroppen på en måte som er både leken og utfordrende. Det har gitt meg selv bedre livskvalitet og noe å kontinuerlig jobbe med og håper jeg kan få andre til å oppleve de samme fordelene jeg har.
I mine timer vil fokus være på at det skal være gøy og at det er litt utfordringer for alle nivå, både begynner og erfarne, så er det veldig viktig for meg at alle får tid til å roe ned, fokusere på pusten og få variasjoner av stillinger som passer for dem, ettersom alle kropper er forskjellige.

Helene Kaland
begynte å praktisere yoga i 2009, og har undervist yoga siden 2016. Hun har en 200-timers yogautdannelse innen Vinyasa yoga fra San Diego, USA. Helene er glad i yoga som utfordrer styrke, balanse, fleksibilitet og koordinasjon. Hun ønsker at timene hennes skal være et sted der du får utfordret deg fysisk, samtidig som du får rom til å sette hverdagens tankekjør på pause. Som instruktør er Helene opptatt å legge til rette for en trygg og skadeforebyggende yogapraksis med kombinasjon mellom utfordrende fysiske sekvenser og elementer fra moderne mindfullness.

 

Sharyn Bikharie

Sharyn fikk sitt første virkelige møte med yoga i Nederland i 2003. Etterhvert som hun begynte å føle forandringene yoga gjorde med livet hennes, ble hun inspirert til å dele dette med andre, og bestemte seg for å utdanne seg til yogainstruktør ved Arhanta Yoga i Kahjuraho, India. Sharyn mener at forbindelsen mellom kropp, hode og sjel er noe fantastisk, som vi bør dyrke og utforske. Det er med denne mentaliteten hun instruerer sine timer, der hun skaper et oppløftende og trygt miljø for alle til å utforske- og utvikle sin egen kropp og bevissthet. 


Daniella Rodrigues
har praktisert yoga siden 2015 og for henne ble yoga en nyttig “behandlingsform” for langvarige muskelsmerter. Daniella har en 100-timers grunnutdanning gjennom Global yoga i Portugal, en 200- timers Yin- og Yang-utdannelse, samt en 50-times utdannelse innen Yin-yoga. For Daniélla har yoga vært til hjelp for å takle smerter i hverdagen, og i hennes timer ønsker hun å legge til rette for en yogapraksis som gjør godt for kroppen. Daniella er opptatt av at yoga ikke handler om å prestere, men å lytte til egen kropp og tilpasse yogapraksisen etter egne behov. I tillegg til å være yogainstruktør er Daniella grunnlegger og eier av den veldedige organisasjonen Helping Hands.

logo.png