Siste nytt fra Frontlie om coronasituasjonen

Oppdatert informasjon om coronasituasjonen hos Frontline Academy

English

Norsk

Siste nytt fra klubben

Våre tanker går først og fremst ut til de svakeste og mest utsatte i samfunnet vårt i denne situasjonen, og vi håper at vi kan ta vare på de gjennom felles dugnad og solidaritet. Dette er en samleside som løpende oppdateres med siste informasjon som angår klubben.Når åpner vi?
Fra og med 7. mai er det fra myndighetens side åpnet for at vi kan starte med begrenset idrettsaktivitet, innenfor strenge retningslinjer, og anbefalinger fra Helsedirektoratet og NIF. Vi er i dialog med kommune og andre organ for å forsikre oss om at vi utfører vår gradvise åpning på riktig måte. Myndighetene kommer med nye uttalelser ca hver 14. dag, og vi vil oppdatere denne siden løpende etterhverdt som det kommer nyheter som angår oss.

Siste nytt er at Idrettsforbundet er i dialog med helsemyndighetene, og det vil trolig kommen en uttalelse i begynnelsen av august.

Timeplan f.o.m. 16. juni

Link til midlertidig timeplan

 

Retningslinjer for trening:

 • Har du symptom på sykdom, eller mistenker at du har vært i kontakt med smittede, skal du ikke komme på trening. Instruktør har myndighet til å sende hjem personer som fremstår som syke eller har symptomer.

 • Alle må booke plass til timen på forhand i Glofox, og sjekke inn når de kommer.

 • Desinfeksjon av hendene ved ankomst og når du forlater klubben

 • Ingen bruk av garderobe/toalett. Eventuelt yttertøy pakker du ned i bag og legger i treningslokalet.

 • Maks 20 personer per gruppe/sone

 • Minimum 1 meter mellom hver person til en hver tid, men minst 2 meter ved fellesøkter med høy intensitet hvor utåndingen øker.

 • Etter trening vil grupper bli sluppet ut av lokalet, én av gangen

 • Under trening skal du holde deg innenfor din tildelte matte og gruppe

 • Ønsker du drikke under trening, må egen flaske fylles, og tas med hjemmefra

 • Ingen bruk av felles treningsutstyr uten oversyn av instruktør.

 • Unngå bruk av offentlig transport til og fra trening

 

Bestill prøvetime

Vi vil for tiden prioritere plass for våre eksisterende medlemmer, men har åpnet for prøvetime på enkelte tilbud. Bestill din time her:


Vår situasjon
Vi er som veldig mange andre selskaper i en kritisk situasjon økonomisk om dagen, og takker for støtten og lojaliteten til våre fantastiske medlemmer. Spesielt fordi vi er et nisjeklubb med relativt få medlemmer og begrensede pengereserver i forhold til de store idrettsaktørene. Heldigvis har derfor veldig mange gitt oss forsikringer om at de vil la medlemskapet løpe gjennom denne perioden, og det er utrolig viktig for oss. Vi mister medlemmer fra uke til uke uten muligheten til å få inn nye, derfor er vi i en meget sårbar posisjon.

Hjemmetrening:
Mens vi venter på normale tilstander, kommer vi til å fortsette å legge ut programmer og videoer for hjemmetrening på våre portal for online trening: www.frontlinebergen.com i tillegg til livesendinger på vår interne Facebook-gruppe. Gruppen heter "Frontline Academy Bergen".

Vi ønsker å gjengjelde dere!

Det skal ikke herske noen tvil om vår takknemlighet, så vi kan love dere at vi jobber med å sette opp så mange arrangement og seminar som mulig, så snart situasjonen er normalisert. Disse vil selvsagt være gratis for alle dere som trofast har støttet oss økonimisk gjennom den tøffe tiden.

Ta kontakt om det er noe du lurer på angående situasjonen, klubben eller medlemskapet ditt:
Du kan også ringe oss på 466 65 188
logo.png