Gruppetrening med PT

Styrke og kondisjon

 

Om du er ikke har trent så mye før, syns du kanskje at det finnes mange rare ord for trening. Det vi tilbyr under navnet "Gruppetrening PT" er kort fortalt en effektiv intervalltrening for styrke- og utholdenhet som er innom alle kroppens muskelgrupper. Under kyndig ledelse av treneren vil du bli ledet gjennom en rekke øvelser som i løpet av en time gir deg en komplett treningsøkt for hele kroppen. Ingen vanskelige apparat eller kompliserte teknikker som må mestres, og du har en trener som hjelper deg til å ta ut det lille ekstra som vi alle har i oss.

Det blir gruppetimer tre ganger i uken der tema vil variere mellom bruk av fritt og fleksibelt utstyr som Battle Ropes, Slam Balls og Bulgarian Bags.

Hils på Christoffer!

I tillegg til å trene BJJ sammen med oss, er Christopher personlig trener og crossfit-instruktør som har jobbet med en rekke idrettsklubber- og utøvere. Blander vi alt dette, får vi vårt nye tilbud: Funksjonell trening. Timene blir lagt opp på en slik måte at du vil få utbytte enten du har din første treningsøkt, eller vil trene styrke og utholdenhet for å yte bedre i sporten.

logo.png