top of page

FUNCTIONAL TRAINING

Styrke og kondisjon

Om du er ikke har trent så mye før, syns du kanskje at det finnes mange rare ord for trening. Det vi tilbyr under navnet "funksjonell trening" er kort fortalt en effektiv intervalltrening for styrke- og utholdenhet som er innom alle kroppens muskelgrupper. Under kyndig ledelse av treneren vil du bli ført gjennom en rekke øvelser som i løpet av en time gir deg en komplett treningsøkt for hele kroppen. Ingen vanskelige apparat eller kompliserte teknikker som må mestres, og du har en trener som hjelper deg til å ta ut det lille ekstra som vi alle har i oss.

Det blir gruppetimer tre ganger i uken der tema vil variere mellom bruk av fritt og fleksibelt utstyr som Battle Ropes, Slam Balls og Bulgarian Bags.

Funksjonell trening

Under kyndig ledelse av treneren vil du bli ledet gjennom en rekke øvelser som i løpet av en time gir deg en komplett treningsøkt for hele kroppen. Ingen vanskelige apparat eller kompliserte teknikker som må mestres, og du har en trener som hjelper deg til å ta ut det lille ekstra som vi alle har i oss.

I tillegg til å trene BJJ sammen med oss, er Christopher personlig trener og crossfit-instruktør som har jobbet med en rekke idrettsklubber- og utøvere.

Christopher Peck

I fjor kom Åshild tilbake fra 4 spennende år i USA. Der borte balanserte hun utdanning til personlig trener med så mye BJJ trening og konkurrering som overhodet mulig.

Åshild Trædal

bottom of page