Brasiliansk Jiu-Jitsu barneparti

January 29, 2015

Nå har barnepartiet hos Frontline Academy Bergen startet for fult! Vi har fått samlet en herlig gjeng tøffinger som møtes to ganger i uken. Her lærer barna selvforsvar på en morsom måte, samtidig som de blir sterkere, smidigere og får mer overskudd.

 

Det sosiale spiller en viktig rolle hos oss. Her får elevene mange nye venner i et trygt miljø hvor de blir tatt vare på av våre kvalifiserte instruktører som har god erfaring fra arbeid med barn. Dette er ypperlig trening, både psykisk og fysisk, noe som gir selvtilliten barna trenger til å ta egne beslutninger og valg.

 

Det er er ingen fysiske forutsetninger for å begynne med Brasiliansk Jiu-Jitsu. Dette er et aktivitetstilbud alle vil ha glede og utbytte av. Treningen skjer under svært kontrollerte former, så risikoen for skader er aldri et tema.

 

Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på, eller ta med barna dine for en gratis prøveuke. Treningstider er mandag og onsdag kl. 16:30

 

Vi snakkes!

 

Vini Silva

Hovedtrener barneparti

Tlf: 457 76 250

 

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png