Yoga i Bergen sentrum

July 17, 2015

 

Yoga União er vårt nyeste tilbud her på Frontline Academy Bergen. Dette er en dynamisk og flytende form for yoga som utfordrer både styrke, fleksibilitet og kroppskontroll. Dette er midt i blinken for deg som ønsker å bygge kjernemuskulatur og fleksibilitet på en gøy og utfordrende måte.

 

Til forskjell fra en del andre yogastiler der man holder hver posisjon en stund, er vår tilnærming til yoga veldig dynamisk og flytende. Vi er alltid i bevegelse, og overgangene mellom de forskjellige posisjonene er like viktig som posisjonene i seg selv. Dette gir glimrende kroppskontroll som man kan dra nytte av i andre sporter. Yogastilen er basert på Vinyasa flow, men henter også inspirasjon fra brasiliansk kampsport som capoeira, og kombinerer yogaen med sirkulære bevegelser og enkelte akrobatiske elementer.

 

Timene er lagt opp slik at det passer for alle nivåer, det er ikke nødvendig med tidligere erfaring fra yoga. Målet er å ha det gøy og å få utfordret seg, både fysisk og mentalt. Det vil bli gitt alternativer og modifikasjoner etter behov. Eneste krav for å være med er ønske om å bevege seg og å svette litt.

 

Vi starter opp med et smell, og tilbyr to uker med gratis yogatimer i august! Følg Facebooksiden til Yoga União og meld deg på eventen for mer informasjon.

 

Velkommen!

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png