Vinner av BJJ i Grotta Grappling!

September 9, 2015

 

Resultatene fra Grotta Grappling 2015 er offentliggjort, og som vi hadde mistanke om ble Frontline Academy Bergen beste klubb i BJJ (med gi), og vi sikret oss andreplass sammenlagt! Det første som skal sies om det resultatet er noe vi aldri kan gjenta ofte nok: Denne bragden, og det er virkelig en bragd for en to år gammel klubb, er takket være hver og en av dere som stiller på trening og bidrar med alt fra godt humør til knallharde treningsøkter. Til tross for at det kun er to personer på matten når kampen begynner, er vi aldri alene. Og da tenker jeg ikke bare på den utrolige heiagjengen ved siden av matten; vi bærer også med oss leksjoner og erfaring fra utallige timer på matten sammen med venner.

 

Tusen takk til DEG. Jeg syns du skal gå med ekstra rak rygg i dag, vel vitende om at du har vert med på å gjøre noe stort.

 

Her er et fotoalbum fra helgen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.482027338635221.1073741833.296279097210047&type=3

 

Resultatliste BJJ:

 

 

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png