Bergens første trofé

April 6, 2016

 

Det gjør oss ydmyk å kunne ta hjem troféet for 3. beste klubb sammenlagt etter Rome Open sist helg. Den viktigste, og den største gleden med å bringe det til Bergen, er at vi har noe gi videre til samtlige medlemmer av klubben. For dette hadde ikke vert mulig uten hjelp fra hver eneste en av dere. En ting er den imponerende innsatsen til de som denne gangen reiste ned for å konkurrere, men vel så viktig er alt det mindre synlige som ligger bak resultatene. Hadde vi ikke hatt en så fantastisk klubb, full av flotte mennesker som uten unntak hjelper hverandre til å bli bedre hver eneste dag, hadde historien fra Roma vert en helt annen. Jeg sier det igjen: Dette troféet tilhører hver og en av dere. Gratulerer!


Men en slik reise handler om mye mer enn bare det sportslige. Alle som har vert med på turnering vet at det sosiale, og båndene som knyttes er minst like verdifullt som prestasjonene. Fra lagfølelsen når alle står sammen på tribunen og heier frem de som er på mattene, til å gå ut sammen og feire en vel gjennomført turnering med et herremåltid på byen etterpå. Det gir også en mulighet til treffe nye venner fra søsterklubbene våre i Oslo og Drammen og stifte nye vennskap på tvers av landet. Plutselig er det helt naturlig å stikke innom Frontline i Bogstadveien for å ta seg en trening og hilse på folk når man er i Oslo.

 

Denne gangen vil vi rette en spesiell takk til Sumo Restaurant og Voss Kiropraktorklinikk som gjorde denne reisen mulig for oss. www.sumorestaurant.no

www.vosskiropraktorkontor.no


Takk for denne gang, nå begynner forberedelsene til turnering i Polen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

logo.png