Nybegynnerkurs kampsport

August 15, 2016

 I dag starter høstsemesteret på Frontline Academy Bergen. Selv om vi har løpende opptak hele året, vil det bli ekstra tilrettelagt for nybegynnere den første måneden. Du kan velge mellom Brasiliank Jui-Jitsu (BJJ), Muai Thai (Thaiboksing) og Submission Wresting.

 

Alle nye medlemmer får en gratis prøveuke der du får låne nødvendig utstyr. Alt du trenger å ta med er en drikkeflaske, og vanlige treningsklær.Så om du eller noen du kjenner har lyst til å prøve noen av verdens mest spennende kampsporter, håper vi at vi får hilse på dere snart!

 

Her finner du Facebooksiden vår der du kan følge med på nyheter og tilbud:

 

https://www.facebook.com/frontlineacademybergen/

 

Nygårdsgaten 94, (2. etasje over MC.butikken)

post@frontlinebergen.no

Treningstider for høstsemesteret ser slik ut:

 

 

 

Please reload

logo.png