Seminar, gradering og sommerfest

September 22, 2016

 

Da det nye semesteret er i full sving er det viktig å avslutte det forrige i god tradisjon. Lørdag 15. september hadde vi storfint besøk fra Oslo i form av svartbeltet Eduardo Teta Rios og brunbeltet Alvaro Ribeiro som holdt et seminar for oss. Med over 90 mennesker tilstede på mattene fikk vi lære noen grunnleggende men morsomme teknikker.

 

Deretter var det tid for belter. I motsetning til mange andre kampsporter med beltesystem er det ingen krav til fremføring av pensum på graderingen. Hos oss blir du vurdert hver dag, på hver trening og når tiden da er inne og du har fortjent beltet ditt, da vil du få det. På denne dagen fikk Frontline Academy Bergen 8 nye blåbelter, 3 nye lillabelter og 1 nytt brunbelte.

 

Dette er ikke bare en merknad på innsatsen til utøverne, men til alle som stiller opp på trening hver dag og hjelper å løfte nivået på klubben. BJJ er i utgangspunktet ikke en lagsport, men med måten vi trener på og løfter hverandre hver dag utfordrer vi deg til å finne en annen sport med et tettere sosialt miljø enn hva vi har her.

 

På slutten av dagen var det å tide å komme seg ut av GI’en og fortsette feiringen av et vell overstått semester i godt selskap. Og om det er én annen ting enn BJJ vi kan på Frontline, så er det å feire!

 

Husk.

Nytt semester, nye muligheter! 

 

 

 

 

 

 

Please reload

logo.png