Nytt treningstilbud hos Frontline Bergen!

September 28, 2016

 

 

Et viktig fokus for oss har alltid vært å kunne tilby varierte treningstilbud, men med en rød tråd. Treninger som komplimenterer hverandre. Vi har allerede BJJ og Muy Thai som går hånd i hånd da den ene fokuserer på bakken, og den andre på stående. Deretter kommer det inn Yoga som har hjulpet flere av våre medlemmer med bevegelighet, skadeforebygging og et pust i bakken fra tid til annen. 

 

Fra tirsdag 11. oktober, introduserer vi Crosstrening hos Frontline Academy Bergen.

 

To ganger hver uke vil våre medlemmer nå ha muligheten til å være med på en treningsøkt kombinert av funksjonell styrke og utholdenhet med innflytelse fra kampsportene vi allerede er så glad i. Dette vil være en veldig sosial trening i gruppeformat hvor man vil motivere og hjelpe hverandre for å få det maksimale ut av økten. Tema vil variere mellom bruk av fritt og fleksibelt utstyr som Battle Ropes, Slam Balls og Bulgarian Bags.

 

Treningene vil bli holdt: 

- Tirsdager 12.00 - 13.00

- Torsdager 12.00 - 13.00

 

Som en liten smakebit vil det bli holdt en kostnadsfri introduksjonstrening:

- Lørdag 8. oktober kl 14.00.

Meld deg på her.

 

Instruktøren vår vil være Christopher. Han er personlig trener og crossfit-instruktør som har jobbet med en rekke idrettsklubber- og utøvere. Kombinerer vi dette med hans nyfunnede interesse for BJJ og hans store glede i å jobbe med mennesker som jobber hardt. Da har vi utgangspunktet for en god trening forran oss! 

 

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png