Barn og ungdom trener gratis frem til mars!

January 11, 2016

 

Vi åpner for gratis trening på vårt barne (5-9 år) og ungdomsparti (10-16 år) helt frem til mars for alle som inngår kontrakt for 2016. Alle får i tillegg en gratis prøveuke, uten forpliktelser. 

 

Barneparti: Mandag og onsdag 16:30 - 17:30

Ungdomsparti: Tirsdag og torsdag 16:30 - 17:30

 

På barnepartiet vil det være to instruktører som påser at alle barn vil få nødvendig oppfølging og blir tatt godt vare på. Barna vil på dette partiet lære om utholdenhet, koordinasjon, balanse og de grunnleggende teknikkene bak brasilianask jiu-jitsu i et trygt og lekent miljø med mye fokus på det sosiale.

 

Undomspartiet setter fokus på styrke, disiplin og teknikske ferdigheter. Selv om vi her legger litt mer vekt på prestasjon og teknikk, er det fortsatt minst like viktig at alle har det gøy og sosialt på treningene.

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png