Tilbud på crosstrening starter fra 1 November, uten binding!

October 28, 2016

Fra 1. November vil det være mulig å melde seg opp på vårt styrke og utholdenhets-tilbud, crosstrening, uten bindingstid! I denne anledning vil vi la dere trene gratis en måned hvis dere signerer dere opp innen november. 

 

Treningene går hver tirsdag og torsdag 12.00, og er et ypperlig avbrekk i studier og arbeid. Crosstreningen er en veldig sosial trening i gruppeformat hvor man vil motivere og hjelpe hverandre for å få det maksimale ut av økten. Tema vil variere mellom bruk av fritt og fleksibelt utstyr som Battle Ropes, Slam Balls og Bulgarian Bags.

 

Instruktøren vår vil være Christopher. Han er personlig trener og crossfit-instruktør som har jobbet med en rekke idrettsklubber- og utøvere. Kombinerer vi dette med hans nyfunnede interesse for BJJ og hans store glede i å jobbe med mennesker som jobber hardt. Da har vi utgangspunktet for en god trening forran oss! 

 

Prisene er

- 250,- i måneden (ingen binding)

- 200,- i måneden for studenter (ingen binding)

 

For en prøvetime, kontakt oss her.

Full oversikt over treningstider hos Frontline Academy Bergen finner dere her

 

 

 

 

 

Please reload

logo.png