Oppstart av MMA og workshop med Jack Hermansson

January 5, 2017

Et av våre største ønsker å er alltid å kunne tilby våre medlemmer det beste og det bredeste tilbud av trening og kampsport mulig. På grunnlag av dette er vi veldig glade for å kunne nå bekrefte at vi fra mandag 09. Januar 2017 utvider vårt tilbud enda mere og starter opp med MMA på Frontline Academy Bergen hvor det vil være løpende opptak hele semesteret!

 

Populariteten og oppmerksomheten rundt sporten har vært i en enorm vekst de siste årene, og etterspørselen har holdt følge. Vår moderklubben, Frontline Academy Oslo, har allerede sitt MMA parti godt i gang og med flere aktive fightere i både Cage Warriors og UFC (Emil Meek, Jack Hermansen) har vi allerede begynnelsen på noe stort!

 

VI har brukt mye tid på å finne frem til de rette instruktører, og nå er alt tilrettelagt for et stort semester med mange nye utfordringer. Som det første komplette MMA senteret i Bergen med åpne dører fra tidlig morgen til sent på kveldene er vi klare for et nytt år og et nytt kapittel.

 

I anledning denne oppstarten ønsker Frontline Academy å tilby dere muligheten til å delta på en workshop med Jack Hermansson, aktiv UFC fighter og utøver for Frontline Academy. Dette vil finne sted i Frontline Academy Bergen sine lokaler på lørdag 28. Januar. Det vil være begrenset til 50 plasser med bindende påmelding og være helt kostnadsfritt! Klokkeslett og muligheter for påmelding vil bli annonsert på våre Facebooksider innen kort tid så så følg med her! 

 

Frontline Academy Bergen - Facebook

 

 

Ønsker du å bli en del av laget, fremtiden for MMA og Frontline Academy Bergen? Kom innom for en gratis prøveuke!

 

Vi sees på mattene.

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png