Europamesterskap i Brasiliansk Jiu-Jitsu

January 25, 2017

 

 

I forrige uke var det europamesterskap i Brasiliansk Jiu-Jitsu i Portugal. En respektabel gjeng fra Frontline Academy reiste ned og gjorde en formidabel innsats. Med 15 medaljer havnet vi helt i teten om vi ser på medaljer pr. utøver. Vår egen hovedtrener Fievel sto for det symbolske kirsebæret på toppen med sitt gull i svartbelteklassen.

Forklaringen på hvordan en 3 år gammel klubb får til noe slikt får du om du ser rundt deg på tribunen under en hvilken som helst turnering der Frontline Academy deltar; det er ingen tvil om hvor fellesskap, vennskap og lagånd står sterkest. Selv om du står alene på matten, er det laget ditt som har fått deg dit.

 

Nysgjerrig på Brasiliansk Jiu-Jitsu? Vi har løpende opptak på nybegynnerpartiet vårt, så det er bare å hive seg med på en gratis prøveuke! http://www.frontlinebergen.no/bjj

 

 

 

 

 

 

Please reload

logo.png