5 grunner til at du bør prøve Crosstrening!

Det finnes flere gode grunner til at du burde trene​ hos Frontline Academy Bergen. Om vi fokuserer på den mest grunnleggende treningsformen vi har å tilby hos oss er dette Crosstreningen. Dette er fordi det er en trening som vil være et supplement til deg i din hverdag, uavhengig av hvordan hverdagen din er vil du sitte igjen med en belønning for innsatsen din. 

 

Her er 5 grunner til hvorfor du burde trene Crosstrening hos Frontline Bergen: 

 

1. Tidseffektiv

 

Dette er den ideelle treningsformen for de med et tett hverdagsskjema. Både for de som ønsker å presse inn en trening i lunsjen og for de som ønsker å komme i bedre form. Med treninger som ikke overskrider 60 minutter sitter du igjen med et stort utbytte for tiden du bruker. 

 

2. Du forbrenner mere fett

 

Intensiteten i timen er hele tiden høy og med konstant oppfølging av trenerer hver time sørger han for at du hele tiden er i bevegelse. 

 

3. Beholde og bygge muskelmasse

 

Med øvelser som bruker kettlebells, bulgarske bagger og slam balls er det ikke bare fettforbrenning som er resultatet da vi også styrker kroppen grunnet den ekstra vekten i utstyret. Alt utstyret som brukes er med formålet om å styrke mere enn bare en enkel muskelgruppe. 

 

4. Mer sannsynlig at du kommer til å fortsette

 

Med en god variasjon i valg av øvelser, forholdet mellom arbeid og pause, og intensiteten vil disse treningene alltid virke morsomme og utfordrende. 

 

5. Tilskudd til trening og hverdagen din

 

Som aktiv utøver i sport vil denne treningen hjelpe deg til nye høyder da den hjelper å bygge kjernemuskulaturen din som vil øke resultatene dine og være skadeforebyggende. Om du har en mere avslappet hverdag med venner og familie vil og også ha godt utbytte av treningene i form av mere energi og overskudd til de andre aktivitetene du gir deg ut på. 

 

 

Trykk her for en gratis prøveuke! 

 

 

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png