2017 Masters VM - Tok hjem sølvet

September 5, 2017

 

Forrige uke kom vår egen hovedtrener Andre "Fievel" Porto De Carvalho hjem fra USA med en sølvmedalje fra verdensmesterskapet for masters (over 30 år). Dette er et resultat som reflekterer både arbeidet han selv har lagt inn og den kontinuerlige kvaliteten som stadig øker i akademiet vårt. Dette var så langt den største turneringen IBJJF har holdt med over 3500 påmeldte utøvere. To av disse utøverne var "Fievel" og Jason Shields fra Voss. Jason returnerte i sin divisjon for lillabelter for å ta tilbake seiersrekken som gav han gullet i Master Wolrds 2015. 

 

Andre "Fievel" setter nå standaren som den første utøveren ut av Norge som tar medalje i svartbeltedivisjonen. Nå retter "Fievel" fokuset mot akademiet og studentene som skal til aksjon mot slutten av september i Copenhagen International Open. 

 

Ønsker du å trene med Fievel? Kom innom for en gratis prøveuke! Sjekk timeplanen her

 

Bilder fra @maggieleftphoto

 

 

 

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png