En helg full av medaljer og erfaringer. Et resultat av team-work.

October 9, 2017

 

Forrige helg var  en utrolig travel helg for Frontline Academy! Vi satte våre spor i London, København, New York, og Finnland. 

 

- Frontline Academys hovedtrener og svartbelte, Eduardo "Teta" Ríos reiste til New York for å konkurrere i PanPan IBJJF Jiu-Jitsu No-Gi Championship hvor han tok hjem sølvmedaljen. 

 

- Det unge talentet Tarik Hopstock som nettop har flyttet til Bergen og fått sitt brunbelte, deltok i et invitasjons-turnering i Finnland ved navnet Crest. Her tok han tok gullet i den åpne vektklassen samtidig som Frontline Academy Ørebro sin unge Robin Bohlin vant sin super match. 

 

- Battle Arena 47 i London var stedet hvor Frontline Academy tok hjem 3 MMA seire, blant annet kom Bergens nykommer Melvin Galdal  seirende ut av sin debut. 

 

- Til slutt reiste medlemmer fra alle Frontline Academy klubbene sammen til København for å delta i Copenhagen International Open IBJJF Jiu-Jitsu Championship, både GI og No-Gi. Herfra tok vi hjem et stort antall medaljer samt første plass i No-Gi og tredje plass i GI for mestvinnende klubb på konkurransen. 

 

Alt dette er et resultat av samarbeidet og lag-innsatsen våre medlemmer gjør for hverandre hver eneste dag på trening. Det er ingen hemmelighet at et av de største trivselsfaktorene i klubben er det sterke sosiale samholdet som er skapt. Selv om alle som konkurrerte i helgen måtte gå ut på matten eller inn i buret alene, er det de endeløse mange timene brukt på trening sammen med resten av klubben som har bygget fundamentet for all suksessen vi opplevde denne helgen. Vi støtter oppunder hverandre hver eneste dag både på og utenfor mattene, og det er nettopp dette som er nøkkelen til vår suksess! 

 

Takk til @maggieleftphoto for bildene fra København :) 

 

 

 

Please reload

logo.png