Det var en stor helg for Frontline Academy, og en utøver spesielt.

February 12, 2018

 

Denne helgen ble Iron Brown Belt Challenge arrangert i Stavanger, i regi av Copa Podio. Den som vinner turneringen vil få en direkte invitasjon til Copa Podio Grand Prix senere i år, med andre ord en enorm mulighet. Det ble plukket ut 10 utøvere fra 10 forskjellige land, og for å representere Norge, og Frontline Academy var det unge Tarik Hopstock som fikk æren. 

 

Det som gjør dette eventet så spesielt var at Tarik forstuet foten allerede i runde 1. Det var lett å se at han opplevde problemer med å belaste foten, og etter han vant sin første kamp haltet han av mattene. Han skulle ikke gå mindre enn 6 kamper til den kvelden og med en bandasjert fot viste Tarik frem et teknisk repertoar uten like for å kompensere for sin skade. Han leverte akkurat det han trengte for å vinne hver kamp og akkurat nok til å bli den ene seirende utøveren ut av de 10 som ble invitert, og gjorde det med et smil hele veien.

 

Det er en god følelse å vinne, enda bedre på hjemmebane, men det må være en helt unik opplevelse å gjennomføre dette med et handicap av denne størrelsen. 

 

Vi er stolte over å ha en slik personlighet i vår familie! 

 

God Bedring Tarik :) 

 

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png