Selvforsvarskurs for kvinner, i Bergen sentrum.

 

Lørdag 2. Juni holder vi et selvforsvarskurs for kvinner. Kurset passer både for de som har vært innom klubben tidligere, og for nye som ikke har vært det.

 

Kurset holdes av Eduardo "Teta" Rios som har nesten 25 års erfaring fra kampsport og selvforsvar. På kurset vil vi gjennomgå ulike situasjoner og enkle teknikker. Ofte kan kombinasjonen av teknikk, litt erfaring med nærkontakt og selvtillit i situasjonen være det som skal til for å forhindre en potensielt farlig situasjon. Derfor oppfordrer vi kursdeltakerne våre til å delta på gruppetimer også for å få mer erfaring med nærkontakt.

 

Kurset koster 249,- og inkluderer totimers introkurs lørdag 2. Juni, pluss 3 uker fri trening på gruppetimer hos oss. Dere får også en egen kontaktperson som dere kan stille spørsmål om gruppetimer og få innspill fra underveis.

 

Kurset passer for alle og man trenger ikke spesielle forkunnskaper. Man trenger heller ikke spesielt utstyr - kom i vanlig treningstøy.

 

Påmelding på e-post til post@frontlinebergen.no og betaling med kort på selve kursdagen. 

(Link til facebook event her)

 

Velkommen!

Please reload

Mobile apps

download.png
download-on-app-store-png-open-2000.png
logo.png