Thaiboksing

Hva er Thaiboksing?

 

Thaiboksing er en kampsport som ble utviklet og benyttet av hæren i Siam som senere ble Thailand. Dette er en tradisjonsrik kampsport som også blir referet til som «Science of the eight limbs» fordi man bruker slag, spark, albuer og knær. I de fleste andre stående kampsporter blir det benyttet kun to eller fire kroppsdeler til å angripe med, som for eksempel boksing (slag) og kickboksing (slag og spark).

 

I thaiboksing brukes også «klinsj», dette er bryteteknikker som blir brukt for å få gode posisjoner til å angripe med knær og albuer. Thaiboksing er en av de mest effektive stående kampsportene som finnes, fordi så mange ulike kroppsdeler brukes for å angripe fra ulike distanser.

Hvem er treningene for?

 

Treningene er lagt opp på en slik måte at alle kan delta. Treneren vil gå gjennom teknikker som et tilpasset ditt nivå, og sette deg sammen med en passende partner under sparringen.

 

Muay Thai på høyt nivå setter store krav til kroppen, men ingen er født med fysikken til en kampsportutøver. Sammen med instruktøren vil du oppleve rask fremgang både teknisk og fysisk, uansett utgangspunkt. Du trenger ingen forkunnskap, eller å være i god form for å begynne med thaiboksing.

 

Sammen med BJJ vil thaiboksing gjøre deg til en komplett kampsportutøver, både stående og på bakken.

logo.png