top of page

MIXED MARTIAL ARTS (MMA)

MMA for viderekomne

MMA står for Mixed Martial Arts, og er en moderne kampsport der utøvere kombinerer de elementene fra ulike stilarter som er mest effektive innenfor MMA-reglementet. Dette inkluderer hovedsakelig teknikker fra Brasiliansk Jiu-Jitsu, Muay Thai og Bryting, selv om mange har sin egen vri basert på egen erfaring og egenskaper. Det spesielle med MMA er at det kombinerer både stående kamp og kamp på bakken, noe som gjør det til en svært allsidig og utfordrende sport. Det er tillatt med flere forskjellige slag, spark og grep enn hva som vanligvis blir brukt i tradisjonelle kampsporter, men det er også klare regler for hva som er forbudt for å sikre utøvernes sikkerhet. Hos oss tilbyr vi kun viderekommenparti som har aldersgrense på 18 år. Under kan du lese mer om kriteriene for å kunne få bli med.

Hvordan er treningene i MMA bygd opp?

Treningene vil være allsidige, og i tillegg til å lære teknikk vil man få trent godt på utholdenhet og styrke. Det er flere av våre utøvere som konkurrerer i MMA, og derfor vil treningene ofte være lagt opp med det for øye og ha fokus på konkurranseforberedelser og sparring.

Hvem er treningene i MMA for?

Hos Frontline Academy i Bergen tilbyr vi kun MMA for viderekomne. Dette betyr at du må ha godkjent erfaring fra MMA fra tidligere, eller ha trent minst ett år med både BJJ/submission wrestling og Muay Thai hos oss før du kan begynne. Men til syvende og sist, vil det være opp til treneren å avgjøre om du kan bli med på partiet.

Instruktørene våre

Dag debuterte med Taekwondo for over 20 år siden der han rakk å bli svartbetle. Etter den tid har han vært innom nesten rubbel og bit av stilarter. Han har utdanning som PT og har vært medlem av Frontline siden 2016. Her hos oss har han vært en aktiv deltaker på alle våre tilbud siden den gang. Nå for tiden er han også aktiv som MMA coach for flere konkurrerende MMA-utøvere, inkludert vår egen Marie.

Dag Boge

Marie begynte med Karate i 2009 der hun vant flere internasjonale medaljer, inkludert gull i Europacupen i 2016.  Hun startet som karateinstruktør i 2012 og fikk vart belte i 2014. Etter å ha fullført Akademiet Toppidrett kampsport med toppkarakter i 2018, begynte hun med kickboxing og senere med MMA. I 2022 ble hun instruktør i thaiboksing hos oss i Frontline.

Hun har også vært aktiv som graffitiartist i tillegg til å ha arbeidet i helse- og undervisningssektoren.

Marie Paulsen

bottom of page