top of page

SUBMISSION WRESTLING

Hva er Submission wrestling (Nogi)?

Submission wrestling er grunnleggende BJJ-teknikker som tar høyde for at det ikke lenger er

en drakt å gripe i, noe som også gjør dette til en flott måte å lære selvforsvar på. Det er en mer dynamisk, versjon av Brasiliansk Jiu-Jitsu der eksplosivitet og bryting spiller en større rolle.

Hvordan er treningene i submission wrestling bygd opp?

På Frontline Academy er vi opptatt av å ha topp kvalitet på treningen, derfor er treningene fordelt etter nivå. Alle våre nye medlemmer som ikke har trent submission wrestling tidligere, begynner på et nybegynnerparti. På dette partiet lærer du grunnleggende teknikker som du må beherske før du blir invitert til viderekommenpartiet vårt. På viderekommenpartiet vårt blir de grunnleggende teknikkene du har lært på nybegynnerpartiet videreutviklet, og det vil være mer sparring og utfordrende sparringsoppgaver. 

Vi har også egne konkurransetreninger for deg som ønsker knallharde treninger med nesten kun sparring og sparringsoppgaver!

Nybegynner

Dette er klassen for deg som er helt fersk i sporten. Du trenger ingen forkunnskap, og det settes ikke krav til at du må være i god form for at du kan delta. Her går vi gjennom grunnprinsippene og konseptene i BJJ. Treningene er lagt opp på en slik måte at alle vil få utbytte, og du vil raskt merke at både teknikk, styrke og fleksibilitet forbedres.

Viderekommen

Her fokuserer vi på teknikker som skaper utgangspunktet for alt vi gjør i sporten. Selv om denne klassen er essensiell for nybegynnere, er dette et tema selv de mest erfarne utøvere bør regelmessig komme tilbake til og forbedre. Ingen vits i å bli verdens beste til å fullføre en teknikk om du ikke kan komme i posisjon til å sette den opp. 

Submission wrestling - nybegynner

Submission wrestkilng er en sikker, men utrolig effektiv kampsportstil som fokuserer på bakkekamp. Prøv deg på en råtøff trening med en sport i stadig utvikling, sammen med en hyggelig og motivert gjeng! 

Submission wrestling - viderekommen

Lær kroppskontroll, fleksibilitet og grunnleggende bevegelser som vil gi deg en helt annen mestring av sporten. Her blir det mulighet for mer sparring og større fokus på konkurransetrening, for de som ønsker det.

bottom of page