Yoga i Bergen sentrum

Yogatimene på Frontline fokuserer på å skape balanse mellom styrke og mobilitet. Gjennom ulike sekvenser og utfordrende øvelser jobber vi med å øke kroppskontrollen, koble pust og bevegelse og fokusere på å finne kontroll i overgangene mellom yogastillinger.

Instruktørene våre

Når du bestemmer deg for å trene på Frontline, vil vi plassere deg på det partiet som best passer dine ønsker, erfaring og mål. Enten du kommer hit for å ha det gøy og sosialt eller å komme i form, så vil vi legge alt til rette for deg så du får den opplevelsen du ønsker, og kanskje litt mer. 

Marte en en lokal yogainstruktør med sertifikasjon innen Vinyasa og Yin yoga. Klassene blir holdt på norsk og fokuserer på bedring av styrke og fleksibilitet gjennom kombinasjon av posisjoner. Marthes rolige vesen og gode kunnskap om kroppen og Asana gir deg en fullkommen klasse, både for kropp og sinn.

Marthe Eide

Gonzalo er fra Argentina og trener også Brasiliansk Jiujitsu på Frontline. Han har studert og praktisert yoga de siste 15 årene ved å reise rundt i verden og gått på workshops og kurs med kjente yogis. Han har en stor tro på at gjennom kroppen, sammen med bevisstgjøring,
 
kan vi forbedre forholdet til det som foregår på innsiden. Selv om klassene er inspirert av sterke dyrebevegelser er målet å bli bevist på seg selv og kroppen. En sentral del av timene hans er at han bruker guidede meditasjonsteknikker for flyten i timene.

Gonzalo Gil

Inspirert av den sunne livsstilen til sine foreldre, startet hun på en reise for å lære mer om en aktiv livsstil. Veien ledet henne til den første yogaklassen i 2014, der hun forelsket seg i yoga og siden det har hun utviklet en sterk egenpraksis. Hun brukte å si at yogamatten var hennes hjem, og uansett hvor hun var følte hun at hun var på rett sted, til rett tid.
Olga har sin 200h Hatha og Vinyasa yogainstruktør utdanning fra Goa, India i 2017. Siden da har hun hatt mangfoldige timer der hun har lært av dyktige lærere i seminar, instruktørutdanning (Ashtanga), kurs og workshop fra hele verden. I sine timer fokuserer hun på linjering (alignment) og pust ved å gi alternativer til stillingene. Hun liker å hjelpe mennesker til å forstå sine ferdigheter og muligheter i sin fantastiske, energiske kropp.

Olga Orlowska

YOGA

YOGA

KLASSENE VÅRE

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow er en fysisk yogaform med dynamiske bevegelser som er synkronisert med pusten. Vi jobber med styrke, fleksibilitet, balanse og tilstedeværelse, hele kroppen er i bruk. Øvelsene flyter inn i hverandre og timen bygges opp med en god oppvarming slik at kroppen er klar for timen. Det vil være ulike varianter av øvelsene slik at du kan velge om du ønsker en utfordring, eller ta det i ditt tempo.

Natural Flow

Som de fleste av yogatimene våre, får du  en god treningsøkt her. Gjennom grunnleggende bevegelser inspirert fra dyreriket vil vi jobbe med fleksibilitet, styrke og balanse. Du får strekt og aktivert alle muskelgrupper, fra kjernemuskulatur og helt ut i tærne, noe som gjør underverk både for kropp og sinn. 

 

Denne timen passer for alle sammen. Det er ingen avanserte posisjoner i denne sekvensen. Alle bevegelsene gjøres etter egen mobilitet og styrke.